Real-reserve James is er klaar mee: 'Allemaal leugens, kan ik niet accepteren'

Real-reserve James is er klaar mee: 'Allemaal leugens, kan ik niet accepteren'

Gepubliceerd: woensdag 24 juni 2020 om 16:40wo 24-06-2020 om 16:40

Zinedine Zidane deed zondagavond tegen Real Sociedad beroep op hem, maar James Rodriguez is allesbehalve tevreden over zijn speeltijd bij Real Madrid. De 28-jarige Colombiaan verdient naar eigen zeggen meer krediet.

"Waarom ik zo weinig speel? Dat is een goede vraag, ik zou graag de reden weten", vertelt Rodriguez, die na zijn topscorerstitel op het WK van 2014 voor 80 miljoen euro naar Real verkaste, aan Gol Caracol. "Voor elke speler die niet in actie komt, is het moeilijk."

De kritiek dat hij zich nauwelijks inzet tijdens de trainingen van Real Madrid, doet Rodriguez af als onzin. "Allemaal leugens. Ik snap niet waarom mensen mijn professionaliteit in twijfel trekken. Dat kan ik niet accepteren. Ik werk altijd keihard. Mensen die me kennen weten dat ik me altijd inzet, misschien wel meer dan wie dan ook."

Rodriguez kwam dit seizoen niet verder dan 419 minuten in La Liga, uitgesmeerd over acht wedstrijden. Hij scoorde één keer. Tegen Real Sociedad (1-2) werd hij na 78 minuten gewisseld voor Marco Asensio.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws