Klopp ziet 'exceptioneel' Liverpool: 'Beste countervoetbal ooit in leeg stadion'

Klopp ziet 'exceptioneel' Liverpool: 'Beste countervoetbal ooit in leeg stadion'

25-06-2020 11:14
45

Jürgen Klopp komt superlatieven tekort om de prestatie van Liverpool tegen Crystal Palace te beschrijven. De aanstaande kampioen van de Premier League domineerde woensdagavond van begin tot eind en won met 4-0.

Crystal Palace slaagde er niet één keer in om met de bal in het strafschopgebied van Liverpool te komen. "Ik weet niet zeker of het echt het allerbeste voetbal was, maar ik weet wel dat we het beste countervoetbal ooit hebben laten zien in een wedstrijd voor lege tribunes", oordeelde Klopp na afloop.

"De instelling van de spelers en de passie die we hebben getoond op het veld, was exceptioneel. We hebben uitstekend voetbal laten zien en geweldige doelpunten gemaakt."

Liverpool leunt nu rustig achterover: woensdagavond kunnen The Reds al kampioen worden als Manchester City in de uitwedstrijd tegen Chelsea punten laat liggen. Klopp zit voor de televisie, maar niet omdat de landstitel een feit kan worden. "Ik kijk omdat we volgende week zelf tegen City spelen en later ook nog tegen Chelsea."