Krant van West-Vlaanderen: PSV volgt Ghanese stopper, tien concurrenten in de race

Krant van West-Vlaanderen: PSV volgt Ghanese stopper, tien concurrenten in de race

Gepubliceerd: vrijdag 26 juni 2020 om 20:58vr 26-06-2020 om 20:58

In België durven de West-Vlaamse clubs weleens te strijden voor dezelfde jeugdspelers. Nu gebeurt hetzelfde met ervaren buitenlandse verdedigers. Club Brugge, Zulte Waregem en KV Kortrijk hebben namelijk het vizier gericht op Abdul Mumin.

Mumin speelt al sinds 2016 in Denemarken en heeft zich dit seizoen opgewerkt tot vaste basiskracht bij FC Nordsjaelland. Zijn contract loopt echter af en handvol clubs wil hiervan presenteren. De Krant van West-Vlaanderen weet dat de naburige clubs Club Brugge, Zulte Waregem en KV Kortrijk interesse hebben, maar noemt ook Premier League-clubs Leicester City en Brighton & Hove Albion, de Franse clubs Olympique Nîmes en Montpellier, Getafe en UD Almería uit Spanje, de Schotse recordkampioen Celtic én PSV.

De Eindhovenaren zitten niet al te ruim in hun centrale verdedigers. Het aflopende contract van Daniel Schwaab is niet verlengd en de Duitse routinier is inmiddels al vertrokken. Timo Baumgartl, Nick Viergever en de van Vitesse teruggekeerde Armando Obispo zijn vooralsnog de enige drie gegadigden voor een plek in het hart van de defensie.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws