Van Basten maakt overstap naar Ziggo: 'Allemaal sport waar ik blij van word'

Van Basten maakt overstap naar Ziggo: 'Allemaal sport waar ik blij van word'

Gepubliceerd: maandag 29 juni 2020 om 08:50ma 29-06-2020 om 08:50

Laatste update: maandag 29 juni 2020 om 08:59ma 29-06-2020 om 08:59

Versterking voor Ziggo Sport: Marco van Basten wordt één van de vaste gasten van het voetbalpraatprogramma Rondo. De voormalige topspits voegt zich bij Ruud Gullit, Youri Mulder, Jan van Halst en presentator Jack van Gelder.

Het Ziggo Sport-programma Rondo wordt gedurende het seizoen iedere zondag om 19.50 uur uitgezonden. Over zes dagen is Van Basten voor het eerst te zien in de talkshow. Daarnaast zal hij als analist zijn opwachting maken rond wedstrijden in de Champions League, Premier League, La Liga en Serie A.

"We hebben Van Basten leren kennen als iemand die zich zo optimaal mogelijk voorbereidt op de uitzendingen", reageert Ziggo Sport-directeur Will Moerer. "Zijn analyses zijn van een grote toegevoegde waarde voor onze uitzendingen. Ik ben dan ook verheugd dat hij komend seizoen wekelijks in onze programma’s te zien is. De toch al sterke opstelling van Rondo met Gullit, Mulder en Van Halst krijgt met de komst van Van Basten een extra impuls."

Van Basten zelf is ook blij met zijn overstap. "De Champions League, de Engelse, Spaanse en Italiaanse competitie, het programma Rondo en ook nog golf en Formule 1; allemaal sport, waar ik blij van word." Het is nog onduidelijk wat het betekent voor zijn televisiewerk bij FOX Sports.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws