Hoogma verlengt contract en maakt wederom transfer naar FC Utrecht

Hoogma verlengt contract en maakt wederom transfer naar FC Utrecht

Gepubliceerd: maandag 29 juni 2020 om 18:06ma 29-06-2020 om 18:06

Laatste update: maandag 29 juni 2020 om 18:09ma 29-06-2020 om 18:09

Justin Hoogma speelt ook aankomend jaar voor FC Utrecht. De verdediger werd het afgelopen seizoen al gehuurd van TSG Hoffenheim. Daar komt nu een jaar bij.

Beide clubs bevestigen de deal. Hoogma heeft zijn contract bij Hoffenheim ook met één jaar verlengd. "Justin was afgelopen seizoen een vaste waarde in het elftal. Hij heeft laten zien een meerwaarde te zijn met zijn voetballend vermogen, coaching en verdedigende kwaliteiten", zegt technisch directeur Jordy Zuidam. "We willen verder bouwen op hetgeen afgelopen seizoen is neergezet, dus we zijn er blij mee dat Justin onze selectie ook in het seizoen 2020/2021 versterkt."

Hoogma heeft een goede indruk achtergelaten bij Utrecht en wilde graag langer blijven in de Domstad. "We hebben gehoor gegeven aan de wens van Justin en steunen hem", zegt Hoffenheim-directeur Alexander Rosen. "We hebben goede ervaringen met huurperiodes van langer dan twee jaar. De ontwikkelingen van Kevin Akpoguma (Fortuna Düsseldorf, red.) en Joelinton (Rapid Wien, red.) zijn daar goede voorbeelden van."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws