'Willem ll-aanwinsten willen seizoen in 3. Bundesliga graag afmaken'

29 juni om 21:21
Laatste update: 29 juni om 21:42

Willem II-aanwinsten Derrick Köhn en Kwasi Wriedt weten nog niet of ze de kampioensstrijd met Bayern München II mee gaan maken. Contractueel maken de twee spelers op 1 juli de overstap naar Tilburg, maar na dat moment speelt Bayern II ook nog een tweetal wedstrijden.

Köhn en Wriedt willen het seizoen graag afmaken bij Bayern II, dat nog volop meedoet om de titel in de 3. Bundesliga, weet het Brabants Dagblad. Er kunnen nog vijf teams kampioen worden, maar Bayern II staat er tot nu toe het beste voor en speelt op 1 juli tegen nummer vijf Duisburg. Bayern II heeft een voorsprong van één punt op nummer twee Wurzburger Kickers.

De twee spelers willen dus graag meespelen, maar vinden wel dat alles dan goed geregeld moet zijn met Willem II. Maandag zaten Bayern en Willem II met elkaar aan tafel om over de kwestie te praten, maar een besluit is er nog niet genomen. Het gaat er vooral om of de spelers verzekerd zijn bij eventuele zware blessures. Bayern en Willem II gaan binnenkort weer met elkaar in gesprek.

Na het duel met Duisburg speelt Bayern II nog tegen Kaiserslautern, dat nergens meer om speelt. Mocht de ploeg de titel tegen Duisburg al winnen, dan spelen Köhn en Wriedt de laatste wedstrijd niet mee. Vooral Wriedt kende een uitstekend seizoen in Duitsland: hij werd uitgeroepen tot beste speler van de 3. Bundesliga.