Segers: Ik heb me bij PSV gemeld, maar de club heeft een andere keuze gemaakt

Segers: "Ik heb me bij PSV gemeld, maar de club heeft een andere keuze gemaakt"

Gepubliceerd: dinsdag 30 juni 2020 om 08:16di 30-06-2020 om 08:16

Hans Segers gaat na twee jaar weer aan de slag als keeperstrainer, bevestigt hij tegenover het Brabants Dagblad. De 58-jarige Eindhovenaar – ex-keeper van onder meer PSV en Tottenham Hotspur – vertrok in 2018 bij RKC Waalwijk en maakt binnenkort een nieuwe start bij ADO Den Haag.

De nummer 17 van het voorbije Eredivisie-seizoen was op zoek naar een opvolger van Raymond Mulder, die de hoofdmacht verruilt voor het nieuw te vormen O21-team. De keuze van de Hofstedelingen is daarbij op Segers gevallen. "Martin Jol (hoofd van het zogeheten technisch hart van ADO, red.) heeft me benaderd of ik beschikbaar was. Dat vind ik eervol en uiteindelijk zijn we er vrij snel uitgekomen", laat de Brabander weten.

Segers was al langere tijd bezig met een rentree in het profvoetbal. Toen PSV afscheid nam van Ruud Hesp, rook hij zijn kans. "Ik heb me bij PSV gemeld, maar de club heeft een andere keuze gemaakt", doelt hij op het aantrekken van Raimond van der Gouw. "Dan moet je gewoon kijken wat er wel op je pad komt en dat is nu ADO geworden. Ik kijk er enorm naar uit." De gewezen keeperstrainer van Tottenham Hotspur, Fulham, RKC en FC Eindhoven geniet nog altijd van zijn vak. "Als ik kijk hoeveel voldoening ik nog haalde uit vrijwillig begeleiding van talentvolle keepers die in zichzelf willen investeren, is dit voor mij de juiste stap."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws