Van der Meyde gaat viral: 'Marc kan me nu niet meer betalen bij Ajax, haha'

Van der Meyde gaat viral: 'Marc kan me nu niet meer betalen bij Ajax, haha'

Gepubliceerd: woensdag 1 juli 2020 om 10:30wo 01-07-2020 om 10:30

De rentree van Arjen Robben bij FC Groningen komt voor Andy van der Meyde niet compleet uit de lucht vallen. In de afscheidswedstrijd van Rafael van der Vaart maakt de 36-jarige aanvaller uit Bedum al indruk op hem.

"Ik heb nog niet zolang geleden met hem samengespeeld", zegt Van der Meyde tegen RTL Nieuws. "In Hamburg, bij de afscheidswedstrijd van Rafael van der Vaart. Toen was hij helemaal als vanouds hoor. Zijn snelheid, acties, kenmerkende manier van naar binnen snijden en op doel schieten, hij had het allemaal nog."

Mocht de comeback van Robben een succes worden, dan is het EK van volgend jaar met Oranje niet uitgesloten. "Als hij fit blijft, waarom niet?", aldus Van der Meyde. "Dan kan hij zeker van toegevoegde waarde zijn. Heeft Ronald Koeman nog meer opties voorin, het is net een snoepwinkel!"

Kort na de bevestiging van Groningen dat Robben terugkeert op het oude nest, postte Van der Meyde een foto op Instagram waarin hij - met een vette knipoog - zijn comeback bij Ajax aankondigde. Hij was zeker teruggekeerd als Ajax hem ooit had gevraagd. "Dat is alleen nooit gebeurd en dat gaat ook niet meer gebeuren. Marc (Overmars, red.) kan me nu niet meer betalen, haha!"

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eindelijk mag ik bekendmaken dat ik vanaf het nieuwe seizoen weer speler ben van Ajax! Ik heb hier zo hard voor gewerkt! 😂😂😂❤️ #comeback #7 #ajax

Een bericht gedeeld door ANDY VAN DER MEIJDE (@andyvandermeijde7) op

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws