Familie Griezmann haalt uit naar Barça-trainer Setién: 'Ik kan wel janken'

1 juli om 15:11
Laatste update: 1 juli om 15:13

De vader en broer van Antoine Griezmann zijn kwaad op Quique Setién. Dinsdagavond kreeg de Franse aanvaller slechts vier minuten speeltijd van de FC Barcelona-trainer.

Griezmann heeft het moeilijk in Barcelona en moest in drie van de laatste vier wedstrijden op de bank beginnen. Als klap op de vuurpijl viel hij dinsdagavond tegen zijn oude club Atlético Madrid pas ná de negentigste minuut in. De familie van de mega-aankoop (120 miljoen euro) is boos, zo blijkt uit een Instagram-post van vader Alain Griezmann.

'Om te mogen praten moet je de sleutels van de vrachtwagen hebben, maar jij bent slechts een passagier', aldus Griezmann senior tegen Setién. De post is inmiddels verwijderd, maar is groot nieuws in de Spaanse media. Broer Théo Griezmann deed zijn beklag op Twitter. 'Ik kan serieus wel janken. Twee minuten...' Ook dat bericht werd snel weer weggehaald.

Atlético-trainer Diego Simeone, die jarenlang met Griezmann samenwerkte, had 'geen woorden' voor het besluit van Setién. De Barça-trainer ligt zwaar onder vuur en kreeg het eerder deze week ook al aan de stok met de moeder van Arthur Melo, die naar Juventus vertrok.