Arnesen waarschuwt Feyenoord-fans: 'Niet meteen te veel van hem verwachten'

Arnesen waarschuwt Feyenoord-fans: 'Niet meteen te veel van hem verwachten'

Gepubliceerd: donderdag 2 juli 2020 om 19:32do 02-07-2020 om 19:32

Frank Arnesen wil de lat voor Christian Conteh, de nieuwste aanwinst van Feyenoord, niet meteen te hoog leggen. De technisch directeur van de Rotterdammers waakt voor te hoge verwachtingen van de komst van de rappe aanvaller.

De Deen stelt dat Conteh bij Feyenoord dezelfde route gaat bewandelen als Luis Sinisterra. "Ja, zo kun je het wel zeggen", zegt Arnesen tegen het clubkanaal van de Rotterdammers. "Christian is een talent, maar de eerste maanden moeten we misschien niet te veel van hem verwachten. Eerst is het belangrijk dat hij wedstrijdfit wordt en de club Feyenoord leert kennen."

Het afgelopen seizoen kende de jonge aanvaller een teleurstellend seizoen bij Sankt Pauli, waar hij uit zijn contract liep. "Hij had pech met een vervelende hamstringblessure, maar daar is hij nu helemaal overheen. Wij hebben hem medisch gekeurd en dat is positief gegaan."

Met de komst van de 20-jarige Conteh investeert Feyenoord in de toekomst. Vooral op de vleugels loopt er voldoende talent rond in De Kuip. "We hebben op die positie nu wat goede jonge jongens met Crysencio Summerville, nu dus Conteh en ook Luis Sinisterra", weet Arnesen. "Wat dat betreft ziet de toekomst er goed uit voor ons."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws