'PEC vindt gewenste 'allround middenvelder' en haalt verloren zoon Drost terug'

'PEC vindt gewenste 'allround middenvelder' en haalt verloren zoon Drost terug'

Gepubliceerd: donderdag 2 juli 2020 om 20:16do 02-07-2020 om 20:16

Jesper Drost keert terug bij PEC Zwolle. Volgens De Stentor staat de 27-jarige middenvelder op het punt om transfervrij over te komen van Heracles Almelo en een contract voor één seizoen te ondertekenen in de Overijsselse hoofdstad.

Zwolle is bekende grond voor Drost. Vijf jaar geleden vertrok de spelmaker bij PEC en ging hij voor anderhalf miljoen euro naar FC Groningen, waar hij niet kon laten zien wat hij bij de Blauwvingers wel deed. Ook zijn periode bij Heracles werd geen onverdeeld succes en dus kiest Drost ervoor om terug te keren op de plek waar hij als tienjarige jongen begon met voetballen.

Volgens De Stentor heeft PEC eerder deze week al een akkoord bereikt met Drost, die een éénjarig contract met een optie op verlenging verkiest boven een driejarige verbintenis bij NAC. Als de medische keuring geen problemen oplevert, gaat de middenvelder proberen om in Zwolle zijn oude vorm weer terug te vinden en daarmee zijn carrière nieuw leven in te blazen.

PEC wil het risico met Drost wel nemen. De technisch verantwoordelijken in Zwolle denken dat de 27-jarige stilist uit Nunspeet de 'beoogde allround middenvelder' is die de club zoekt. Na gesprekken met Drost is PEC ervan overtuigd dat ze hem weer optimaal kunnen laten renderen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws