Vitesse heeft nieuwe hoofdsponsor: 'Hiermee maken we opnieuw stappen'

3 juli om 17:22

Waterontharder.com is de nieuwe hoofdsponsor van Vitesse, bevestigt de club. Het bedrijf tekent een contract voor twee seizoenen.

Waterontharder.com was vanaf januari al shirtsponsor van Vitesse. De naam van het bedrijf was te zien op de rug van het thuis- en uitshirt. Huidige hoofdsponsoren Koninklijke Burgers' Zoo en Nederlands Openluchtmuseum blijven in een andere rol aan de club verbonden, laat Vitesse weten.

Olivier Smit, commercieel directeur van Vitesse, is blij met de deal. Hij laat weten waarom. "Wij zijn verheugd om Waterontharder.com te presenteren als nieuwe hoofdsponsor. Doordat Waterontharder.com juist in deze periode het contract openbreekt en uitbreidt laat het zien dat het achter ons staat en in de club gelooft. Hiermee maken we ook op commercieel vlak opnieuw stappen", zegt hij op de clubsite van Vitesse.

"Begin dit jaar is Waterontharder.com shirtsponsor geworden en daarbij spraken we al de intentie naar elkaar uit om intensiever met elkaar te gaan samenwerken. Het is fijn om te merken dat die intenties ook werkelijkheid zijn geworden en dat daarmee in deze moeilijke tijd de continuïteit gewaarborgd blijft."