NEC-transfer zorgt voor inspiratie in Arnhem: 'Je ziet hoe het kan gaan'

NEC-transfer zorgt voor inspiratie in Arnhem: 'Je ziet hoe het kan gaan'

Gepubliceerd: vrijdag 3 juli 2020 om 19:12vr 03-07-2020 om 19:12

Richie Musaba, de jongere broer van Anthony Musaba die onlangs van NEC naar AS Monaco vertrok, haalt inspiratie uit de transfer van zijn broer. Richie staat onder contract bij Vitesse, waar hij komend seizoen de kans hoopt te krijgen.

Van jaloezie is geen sprake bij de Nijmegenaar in Vitesse-shirt. "We hebben onze eigen kwaliteiten en ik weet niet wie beter is, maar hij had misschien ook het geluk mee nu", zegt de jongste Musaba-telg tegen Omroep Gelderland. "Het is geweldig voor hem dat hij voor zo'n grote club gaat spelen."

Onder Thomas Letsch, de nieuwe trainer van de Arnhemmers, hoopt Musaba het pad van zijn broer te kunnen gaan volgen. "Voor mij inderdaad een belangrijke en mooie motivatie. Je ziet hoe het kan gaan. Het was waarschijnlijk al zijn tijd."

Om ervoor te zorgen dat het ook 'zijn tijd' wordt, zal Richie Musaba zich moeten bewijzen in Arnhem. "Mijn doel is zoveel mogelijk minuten maken", zegt de 19-jarige aanvallende middenvelder dan ook. "Ik wil een belangrijke speler worden bij Vitesse en daar ga ik vol voor."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws