Swart duidelijk over poging Utrecht-fans: 'Dat gaat Sneijder niet doen'

Swart duidelijk over poging Utrecht-fans: 'Dat gaat Sneijder niet doen'

Gepubliceerd: zaterdag 4 juli 2020 om 08:08za 04-07-2020 om 08:08

Sjaak Swart verwacht niet dat Wesley Sneijder een comeback maakt als prof bij FC Utrecht. Mister Ajax ziet een belangrijk verschil met Arjen Robben, die bij FC Groningen aan de slag gaat.

"Arjen Robben kan dat nog opbrengen. Ik weet hoe serieus hij is, maar Wesley gaat dat niet doen", zegt Swart bij Veronica Inside. "Hij wil trainer worden, dus ik denk niet dat hij gaat voetballen. Ik denk dat hij een goede trainer kan worden, als hij het tenminste serieus oppakt. Ik denk dat Wesley het goed neerzet, hij heeft er verstand van. Dat vind ik ook van Rafael (van der Vaart, red.)."

Swart ziet dat de recordinternational geniet van de deugden van het leven en niet meer zo fit is als in zijn tijd als voetballer, maar in het trainersvak is dat minder van belang. "Je moet serieus zijn in het vak, maar je hoeft niet meer zo getraind te zijn als een voetballer. Je hebt trainers die niet eens meer kunnen lopen. Als je Sarri ziet lopen bij Juventus, dan kan ik er ook nog bij."

Swart vierde vrijdag zijn 82ste verjaardag en werd niet vergeten. "Ik heb meer dan tweehonderd telefoontjes en berichten gehad. Dat is natuurlijk geweldig. Zelfs Koeman belde. Hij zei: ben jij ook al bezig om weer opgesteld te worden?"

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag op m’n verjaardag mag ik het dan eindelijk bekend maken. Na lang overleg met @afcajax, maak ook ik volgend jaar m’n rentree in de Eredivisie. @ronaldkoeman zet de deur maar op een kier. ❌❌❌

Een bericht gedeeld door Sjaak Swart (@sjaak.swart) op

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Sneijder terug in de Eredivisie: een goed idee?

(7533 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws