Narsingh 'zet de knop om' bij Feyenoord: "Ik wil geen excuses hebben"

4 juli om 10:45

Luciano Narsingh gaat voor een tweede kans bij Feyenoord. Zijn eerste jaar in Rotterdam werd geen succes, mede omdat Narsingh naar eigen zeggen niet fit was. Nu werkt hij hard om dat wél te worden.

"Ik wil dit jaar geen excuses hebben", zegt Narsingh tegen RTV Rijnmond. De aanvaller traint hard in de sportschool van oud-prof Iwan Redan. "Dan ben je bij hem aan het juiste adres. Hij maakt me gewoon superfit. Vandaar dat ik voor hem heb gekozen."

"Hij is zelf ook prof geweest. Als sporters soms geen zin of spierpijn hebben, weet hij je toch te raken en te motiveren. Dat heb je nodig als sporter. Wanneer ik zeg dat ik op ben en niet meer kan, laat hij me zien dat ik er toch nog wat meer uit kan halen. Het is de vechtersmentaliteit en het harde werken", zegt Narsingh.

Narsingh doet het met een reden, hij wil niet nog zo'n jaar. "Ik wil geen excuses hebben. Vorig jaar kwam ik niet fit binnen, omdat ik een jaar niet had gespeeld. Ik heb de knop omgezet en wil fit binnenkomen. Dan weet ik dat ik van waarde kan zijn. Een nieuwe start? Ja, zo kun je het noemen. Ik wil laten zien dat ik het kan."