Man City-talent gelinkt aan FC Groningen: 'Geweldig om met Robben te spelen'

Man City-talent gelinkt aan FC Groningen: 'Geweldig om met Robben te spelen'

Gepubliceerd: zaterdag 4 juli 2020 om 11:59za 04-07-2020 om 11:59

Laatste update: zondag 5 juli 2020 om 21:35zo 05-07-2020 om 21:35

Slobodan Tedic (foto links) wordt in de Servische pers in verband gebracht met FC Groningen en NAC Breda. Het talent van Manchester City mag mogelijk opnieuw verhuurd worden. 

Tedic is een boomlange centrumspits van twintig jaar oud die onder contract staat in Engeland. Hij werd vorig seizoen al verhuurd aan het Servische FK Cukaricki. Het schijnt dat Groningen en NAC hem nu in het vizier hebben.

"Het plan is om de training te hervatten in Manchester. We zullen met z'n allen in gesprek gaan om te kijken wat het beste is voor mijn carrière", zegt Tedic tegen Direktno. "Op dit moment weet ik nog niet wat er gaat gebeuren. Maar City is een geweldige club die overal rekening meehoudt, dus ik maak me geen zorgen."

Groningen en NAC zouden Tedic willen huren. "Beide clubs hebben een goede band met City", zegt Tedic. "Veel spelers worden door de club verhuurd. Ik zou het niet erg vinden als ik naar Nederland zou gaan, daar wordt veel aanvallend voetbal gespeeld. Dat past goed bij een spits als ik die graag goals wil maken."

Mocht het Groningen worden, dan gaat Tedic samenspelen met Arjen Robben. "Ik heb hem vijftien jaar lang gezien op tv. Ik bewonder zijn kwaliteiten en nu is er misschien een kans dat ik met hem samen ga spelen. Het zou geweldig zijn om samen te spelen met Robben, maar ik wil niet op de zaken vooruitlopen. We gaan zien wat de plannen van City zijn."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws