Senesi-transfer mogelijk: 'Voor dertig miljoen moet je hem brengen, in kruiwagen'

Senesi-transfer mogelijk: 'Voor dertig miljoen moet je hem brengen, in kruiwagen'

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 07:03ma 06-07-2020 om 07:03

Marcos Senesi is bij Feyenoord uitgegroeid tot een van de steunpilaren en wordt in verband gebracht met een transfer naar Engeland. Naar verluidt zijn er clubs die twintig miljoen euro neer willen leggen voor de Argentijn.

"Als ik kijk naar de markt... We hebben het vorige week over het lijstje van Barcelona gehad, als je voor Malcom 45 miljoen euro vraagt, dan kan je voor Senesi ook wel twintig miljoen vragen", stelt Kees Kwakman in Voetbalpraat van FOX Sports. Daar is Mario Been het helemaal mee eens, de voormalig Feyenoord-trainer gaat zelfs nog een stapje verder. "Voor dertig moet je hem brengen, in de kruiwagen."

Vincent Schildkamp ziet dat Feyenoord snel geld kan verdienen aan Senesi. "Voor alles boven de twintig miljoen moet Feyenoord hem verkopen, klaar. Dan kan je substantieel investeren in drie, vier posities. Dat moet je dat altijd doen. Bij zestien, zeventien miljoen pak je tien miljoen in anderhalf jaar." Kwakman denkt dan ook dat het aankomende zomer tot een transfer gaat komen, als hij kijkt naar de koopkracht van Engelse clubs. "Die leggen lachend 25 miljoen euro neer", sluit hij af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is twintig miljoen euro genoeg voor Senesi?

(1988 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws