21-jarige Tukker binnengehaald door Werder Bremen: 'Ik hoop op het eerste'

21-jarige Tukker binnengehaald door Werder Bremen: 'Ik hoop op het eerste'

Gepubliceerd: dinsdag 7 juli 2020 om 09:48di 07-07-2020 om 09:48

De 21-jarige Tim van de Schepop is bezig met het bewandelen van een opmerkelijk carrièrepad. De spits liet in 2019 FC Twente achter zich om het in de lagere regionen van het Duitse voetbal te proberen: inmiddels is hij opgepikt door Werder Bremen.

Van de Schepop maakte afgelopen seizoen dertien officiële doelpunten voor SSV Jeddeloh II in de Regionalliga Nord, het vierde niveau van Duitsland. "Ik heb vorige zomer mijn contract bij FC Twente laten ontbinden om me in Duitsland in de kijker te spelen. De Regionalliga is daar een perfecte competitie voor", vertelt hij aan TC/Tubantia.

De Tukker zal ook komend seizoen uitkomen in de Regionalliga Nord uitkomen, maar dan voor de nummer 5 in plaats van de nummer 15: Van de Schepop mag bij het tweede elftal van Bundesliga-club Werder Bremen proberen om zich verder omhoog te werken. De hoofdmacht – die zich maandagavond van Bundesliga-handhaving verzekerde – is zijn doel. "We trainen apart van de eerste selectie, maar wel gelijktijdig en alles op hetzelfde complex. Ik ben enorm blij met deze kans", laat hij weten. "Ik wil gebruik maken van de perfecte faciliteiten van Werder en hoop mezelf in de kijker te spelen bij het eerste."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws