LIVE: krankzinnige tweede helft in San Siro, Rebic zet 4-2 op scorebord (gesloten)

LIVE: krankzinnige tweede helft in San Siro, Rebic zet 4-2 op scorebord (gesloten)

Gepubliceerd: dinsdag 7 juli 2020 om 20:00di 07-07-2020 om 20:00

Laatste update: dinsdag 7 juli 2020 om 23:35di 07-07-2020 om 23:35

Dinsdagavond in San Siro: een klassieke Serie A-confrontatie tussen gevallen grootmacht AC Milan en veelvraat Juventus! La Vecchia Signora won zaterdag zelf van stadgenoot Torino en zag achtervolger SS Lazio struikelen over hetzelfde AC Milan: het gat bedraagt nu zeven punten, met nog acht wedstrijden te gaan. De negende (!) opeenvolgende landstitel komt in zicht.

Juventus zal echter nog een paar lastige klippen moeten omzeilen: de wedstrijden tegen nummer 4 Atalanta en nummer 2 Lazio volgen kort op elkaar en ook het bezoek aan Milaan zal zeker geen formaliteit worden. Matthijs de Ligt en Paulo Dybala liepen in de Derby della Mole een schorsing op en zullen er niet bij zijn tegen de nummer 7. De Rossoner zijn nog ongeslagen sinds de coronacrisis, wonnen met liefst 0-3 bij Lazio én kunnen weer beschikken over Zlatan Ibrahimovic. De aftrap in San Siro vindt plaats om 21.45 uur: VoetbalPrimeur houdt je op de hoogte.

Ook beginnend om 21.45 uur en minstens zo interessant: Arsenal-Leicester City in de Premier League. De razend spannende Champions League-race in Engeland nadert zijn climax en The Foxes kunnen hun topseizoen bekronen met een ticket voor het miljardenbal. De verrassende nummer 3 van Engeland kan zich eigenlijk geen puntenverlies veroorloven tegen Arsenal. VoetbalPrimeur laat ook de meest interessante momenten uit dat duel de revue passeren.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws