Broer van Appie Nouri: Ik zal er nooit aan wennen, kan het geen plek geven

Broer van Appie Nouri: "Ik zal er nooit aan wennen, kan het geen plek geven"

Gepubliceerd: woensdag 8 juli 2020 om 06:42wo 08-07-2020 om 06:42

Het is woensdag precies drie jaar geleden dat het noodlot Abdelhak Nouri trof tijdens een oefenduel in Oostenrijk met Werder Bremen. In het Algemeen Dagblad vertelt zijn broer Mohammed hoe het met de Ajacied en de familie gaat.

Nouri wordt dag-in-dag-uit in een speciale woning in Amsterdam-Geuzenveld intensief verzorgd door zijn familie. Appie ademt zelfstandig, glimlacht soms en communiceert door met zijn ogen te knipperen. "Ik zal er nooit aan wennen, kan het geen plek geven. Maar het lukt wel steeds beter om ermee om te gaan", zegt Mo in het Algemeen Dagblad over de toestand van zijn broertje.

"Als ik een lange dag achter de rug heb, ga ik om twee uur 's nachts nog naar hem toe. Voor mij is het twee, drie minuten lopen. Dan vertel ik hem wat ik gedaan heb of hoe het is met mijn dochtertje van anderhalf. Eigenlijk doe ik wat alle broers en vrienden met elkaar doen", aldus de 26-jarige broer van Appie.

In Geuzenveld leeft iedereen nog mee met de familie Nouri. "Als ik door de buurt loop, vraagt iedereen hoe het met m'n broertje gaat. Ook brengen fans nog steeds bloemen. Het zegt iets over wat Appie nog teweegbrengt. Hij staat voor liefde, voor respect en verbinding. Dat houdt ons ook staande", zegt Mo.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws