'FOX gaat 'comeback' in augustus live uitzenden: topclubs twee keer in actie'

'FOX gaat 'comeback' in augustus live uitzenden: topclubs twee keer in actie'

Gepubliceerd: woensdag 8 juli 2020 om 07:45wo 08-07-2020 om 07:45

Laatste update: woensdag 8 juli 2020 om 08:09wo 08-07-2020 om 08:09

FOX Sports gaat de hele maand augustus augustus de 'FOX Sports Eredivisie Comeback' uitzenden, meldt het Algemeen Dagblad. De zender wil bijna elke dag één of meerdere oefenwedstrijden van Nederlandse clubs uitzenden.

Het precieze speelschema daarvoor wordt woensdag bekend. Door de wedstrijden te spreiden hopen FOX en de Eredivisie CV zoveel mogelijk voetbal aan te kunnen bieden. Arjen Robben kan op 1 augustus met FC Groningen het spits afbijten. De Groningers treffen op die dag Heracles Almelo. Ook FC Utrecht-AZ wordt op 1 augustus gespeeld.

Ajax start de oefenvoorbereiding op 8 augustus met een thuiswedstrijd in de Johan Cruijff Arena tegen RKC Waalwijk. Volgens het AD speelt de ploeg van Erik ten Hag op 13 augustus weer, maar is nog niet bekend tegen wie. Feyenoord treft Sparta op 9 augustus en FC Twente op 16 augustus. PSV speelt tegen Vitesse op 15 augustus en Willem II op 21 augustus.

Bij alle duels zijn fans welkom, zodat clubs de coronaprotocollen voor de start van de Eredivisie kunnen testen. De Eredivisie begint weer in het weekend van 12 september.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws