Douglas is 'bezig': Volgend seizoen speel ik weer in de Eredivisie

Douglas is 'bezig': "Volgend seizoen speel ik weer in de Eredivisie"

Gepubliceerd: woensdag 8 juli 2020 om 08:37wo 08-07-2020 om 08:37

Laatste update: donderdag 16 juli 2020 om 14:57do 16-07-2020 om 14:57

Douglas speelt volgend seizoen weer in de Eredivisie. Althans, daar is de 32-jarige Braziliaanse Nederlander zelf van overtuigd.

Douglas heeft sinds begin 2017 geen wedstrijd meer gespeeld. De verdediger kreeg een dopingschorsing na het nemen van een plaspil bij Sporting Portugal en kon daarna geen club meer vinden. Voor zichzelf werkt hij nu aan een verrassende comeback. "Mijn zaakwaarnemer is bezig, over een paar weken komt er wat moois uit. Dat kan niet anders", zegt Douglas tegen Voetbal International. "Het gaat lukken, volgend seizoen speel ik weer in de Eredivisie."

Een terugkeer naar FC Twente zit er voor Douglas, die begin dit jaar met amateurclub SC Barbaros meespeelde, niet in. Ook FC Emmen wees hem na een paar dagen op de training af. "Ze wísten dat ik nog niet klaar was, dat had ik vooraf zelf gezegd. Ik zocht alleen een kans om weer op niveau te komen. Maar zoals Emmen het naar buiten bracht, dacht iedereen: zie je wel, het is over met Douglas. Ik voelde me zwaar genaaid."

Douglas speelde van 2007 tot 2003 voor FC Twente en kwam vervolgens in actie voor Dinamo Moskou, Trabzonspor en Sporting Portugal.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zie jij Douglas nog terugkeren in de Eredivisie?

(2301 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws