Flinke tegenvaller voor Stam: Locadia lijkt MLS is Back Tournament te missen

Flinke tegenvaller voor Stam: Locadia lijkt MLS is Back Tournament te missen

Gepubliceerd: woensdag 8 juli 2020 om 09:48wo 08-07-2020 om 09:48

Een flinke tegenvaller voor het FC Cincinnati van Jaap Stam: de club moet het tijdens het MLS is Back Tournament waarschijnlijk doen zonder Jürgen Locadia. De Nederlandse aanvaller heeft last van een dijbeenblessure en lijkt het toernooi aan zich voorbij te moeten laten gaan.

"Jürgen heeft een probleem met zijn dij, we bekijken het van dag tot dag om te zien wat we kunnen doen", wordt Stam geciteerd door MLS Soccer. "De medische staf werkt elke dag met hem. Elke keer als hij met ons op het veld staat, in het hotel is of in de sportschool meedoet, moeten we het rustig aan doen. Hij kan nog geen volledige sessies meedoen. Als hij volledig terugkomt moet hij er klaar voor zijn."

Stam verwacht niet veel van de aanvaller de komende weken, maar hoopt stiekem toch dat Locadia er tijdens een paar wedstrijden bij kan zijn. "Hij ligt er waarschijnlijk een aantal weken uit. Maar je weet het nooit met dit soort blessures, het ligt eraan hoe de speler zichzelf voelt. Wij blijven het per dag bekijken", sluit Stam af.

Locadia kwam in februari over van Brighton & Hove Albion en kwam in de eerste twee wedstrijden van Cincinnati, voordat de competitie werd stilgelegd, in actie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws