'Celtic meldt zich bij FC Twente: Enschedese club wijst bod op middenvelder af'

'Celtic meldt zich bij FC Twente: Enschedese club wijst bod op middenvelder af'

Gepubliceerd: woensdag 8 juli 2020 om 11:19wo 08-07-2020 om 11:19

Celtic jaagt op de handtekening van FC Twente-middenvelder Lindon Selahi. De Schotse topclub zou zelfs al een eerste bod hebben neergelegd bij Twente.

Dat meldt het Albanese Sports Ekspres. Een prijs wordt niet genoemd, maar Twente is niet van plan om Selahi zomaar te laten gaan. Het contract van de middenvelder loopt na volgend seizoen af. Wil de club uit Enschede een transfersom overhouden aan Selahi, dan is het genoodzaakt mee te denken aan een vertrek.

Het eerste bod van Celtic voldeed nog niet aan de verwachtingen van Twente. De Enschedese club wacht nog op een tweede bod van de Schotse kampioen. Technisch directeur Jan Streuer gaf eerder al aan dat hij verwacht dat Selahi ook komend seizoen gewoon onderdeel uitmaakt van de Twente-selectie. Alleen een hoog bod lijkt de middenvelder dus naar Schotland te kunnen halen.

Selahi speelde in de jeugdopleiding van Anderlecht en was actief voor Standard Luik voordat hij naar Twente vertrok. In Enschede speelde hij afgelopen seizoen 25 wedstrijden, waarin hij twee keer trefzeker was.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws