'Robben vroeg me om naar FC Groningen te komen, maar dat zou hypocriet zijn'

'Robben vroeg me om naar FC Groningen te komen, maar dat zou hypocriet zijn'

Gepubliceerd: donderdag 9 juli 2020 om 09:51do 09-07-2020 om 09:51

Arjen Robben heeft Mark Diemers proberen over te halen om voor FC Groningen te kiezen, vertelt de middenvelder. Spelen met Robben zou voor Diemers 'een droom zijn die uitkomt', maar het werd uiteindelijk toch Feyenoord.

Lang leek Groningen de beste papieren te hebben om Diemers binnen te halen, tot Feyenoord roet in het eten gooide en met de speler aan de haal ging. Diemers geeft toe dat Robben geprobeerd heeft hem over te halen. 

"Hij heeft me gefacetimet en gebeld en vroeg me om naar Groningen te komen", zegt Diemers bij ZO-NWS. "Ik wist al een tijdje dat hij naar Groningen zou gaan. Dat heeft me wel even doen twijfelen, maar het zou hypocriet zijn om alleen voor Arjen Robben naar Groningen te komen. Stel dat hij over twee weken geblesseerd raakt en dan heb ik voor Groningen gekozen. Ik hoop het niet voor hem, ik gun hem het allerbeste."

"Ik had het fantastisch gevonden om met hem te voetballen. Dat zou een droom zijn geweest die uitkomt. Maar bij Feyenoord is dat hetzelfde. Ik denk dat je m'n keuze voor Feyenoord wel begrijpt", beargumenteert Diemers.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Diemers slagen bij Feyenoord?

(3970 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws