Mourinho baalt flink van VAR: 'Iedereen zag dat dit een penalty was, iedereen'

Mourinho baalt flink van VAR: 'Iedereen zag dat dit een penalty was, iedereen'

Gepubliceerd: donderdag 9 juli 2020 om 22:46do 09-07-2020 om 22:46

Laatste update: donderdag 9 juli 2020 om 23:27do 09-07-2020 om 23:27

José Mourinho beklaagt zich over de arbitrage na het doelpuntloze gelijkspel van Tottenham Hotspur bij Bournemouth. Volgens de Portugese manager zagen de scheidsrechter en de VAR een glaszuivere strafschop voor Harry Kane over het hoofd.

De Spurs-spits werd al vroeg in de wedstrijd in de rug geduwd door Joshua King. Volgens Mourinho was dat het belangrijkste moment van de wedstrijd. "Het was dezelfde scheidsrechter die de VAR-beslissing nam tegen Sheffield United: Michael Oliver. Meningen zijn belangrijk. En dit is niet alleen die van mij. Iedereen weet dat dit een penalty is. En als ik zeg iedereen, bedoel ik ook iedereen. Iedereen", baalt Mourinho voor de camera van Sky Sports.

"Ik zeg niet dat Harry Kane honderd procent had gescoord, maar zijn penaltymoyenne is hoog", vervolgt de Portugees, die de remise tegen de laagvlieger niet wijt aan de instelling van zijn spelers. "Ik voel bij mezelf nog de echte wil om te winnen en ze hadden vandaag niet meer kunnen geven. Maar het heeft altijd een negatieve uitwerking als je zo'n belangrijke penalty-beslissing tegen krijgt."

Ook bij Aston Villa - Manchester United is donderdagavond veel te doen om de VAR. Bruno Fernandes kreeg een penalty, maar de Portugees ging zelf op het been van zijn tegenstander staan.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws