'Iedereen weet dat ik naar het buitenland wil, eerst mezelf bewijzen bij Vitesse'

'Iedereen weet dat ik naar het buitenland wil, eerst mezelf bewijzen bij Vitesse'

Gepubliceerd: vrijdag 10 juli 2020 om 13:06vr 10-07-2020 om 13:06

Riechedly Bazoer heeft al een heel voetballeven achter de rug en is uitgegroeid tot één van de routiniers van de afgeroomde Vitesse-selectie, maar is nog altijd pas 23 jaar oud. De zesvoudig Oranje-international is nog altijd vastbesloten om zijn belofte in te lossen.

De oud-speler van PSV, Ajax, VfL Wolfsburg, FC Porto en FC Utrecht streek afgelopen zomer neer in Vitesse en heeft een roerig seizoen achter de rug. Zijn carrière tot dusver is met pieken en dalen verlopen, erkent hij. "Daar moet je stapsgewijs mee leren omgaan. Ik ben er sterker uitgekomen, durf ik nu wel te zeggen. Maar ik ben nog steeds jong en volop in ontwikkeling", klinkt het in gesprek met De Telegraaf. "Iedereen weet dat ik de ambitie heb om uiteindelijk weer naar het buitenland te gaan. Maar ik moet eerst bij Vitesse bewijzen dat ik daar klaar voor ben. En daar heb ik heel veel zin in."

De Arnhemmers namen deze zomer afscheid van scherpschutters Bryan Linssen en Tim Matavz, zagen ook Kostas Lamprou en Julian Lelieveld verkassen. De Arnhemmers hebben nog geen aankopen gedaan, waardoor een aantal jeugdspelers de kans heeft gekregen om zich te bewijzen. "Ik kan me goed voorstellen hoe zij zich voelen. Ze hebben de droom om een vaste plek in het eerste elftal te veroveren", aldus Bazoer, die zelf op zijn zestiende al met het eerste van Ajax mee mocht. "Dat zijn onvergetelijke momenten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Bazoer ooit nog slagen in de buitenlandse (sub)top?

(655 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws