Pirlo vaak 'slachtoffer' van Elia: 'Dan zat hij weer achter me aan in de kantine'

Pirlo vaak 'slachtoffer' van Elia: 'Dan zat hij weer achter me aan in de kantine'

10-07-2020 16:36 Laatste update: 16:42
33

Eljero Elia kon het tijdens zijn periode bij Juventus goed vinden met Andrea Pirlo. De nu 33-jarige vleugelaanvaller zat in de kleedkamer naast de kleine spelverdeler en haalt in de serie Beste XI van VoetbalPrimeur herinneringen op aan de grapjes die hij uithaalde met Pirlo.

Elia en Pirlo namen elkaar vaak in de maling. "Elke dag probeerde hij wat met mij uit te halen, of ik bij hem", vertelt de Nederlandse aanvaller tegen VoetbalPrimeur. "Hij heeft een keer het zoutdopje opengedraaid toen ik zout op mijn pasta wilde doen. Het zout viel er zo allemaal overheen en ik wist al dat hij het gedaan had."

Voor Elia reden om de Italiaanse middenvelder terug te pakken. "Twee weken later, hij was het alweer helemaal vergeten. Ik probeerde het zoutdopje maar dat had hij door. Niet gelukt dus. Daarna pakte hij de peper maar en dat viel dus allemaal op zijn bord. Hij maar achter me aanrennen door de kantine heen. Conte (destijds trainer van Juve, red.) keek naar ons: wat is er met hen? Dat was wel grappig."

Naast het veld konden de twee het goed met elkaar vinden en Elia kon ook genieten van wat Pirlo deed als hij op het veld stond. "Die man was echt ziek. Alles wat hij deed was mooi. Aanname, schot, pass, zijn loopjes. Ja, hij wist wel dat ik gek op hem was."

Check de hele video hieronder!