Ziyech stapt met vrienden en zaakwaarnemer op vliegtuig naar Londen

Ziyech stapt met vrienden en zaakwaarnemer op vliegtuig naar Londen

Gepubliceerd: vrijdag 10 juli 2020 om 23:02vr 10-07-2020 om 23:02

Laatste update: vrijdag 10 juli 2020 om 23:14vr 10-07-2020 om 23:14

Hakim Ziyech is onderweg naar Londen, zo valt te zien op Instagram. De oud-speler van Ajax is vrijdag op het vliegtuig gestapt. Hij is al negen dagen speler van Chelsea.

Het was onduidelijk wanneer Ziyech zich precies zou melden bij Chelsea. Manager Frank Lampard wist dat tot voor kort ook nog niet te vertellen. "Het hele land wacht op nieuws over de quarantaine. We willen zeker zijn dat de spelers mogen reizen en zich vrij mogen bewegen."

"Timo Werner is pas net klaar met de competitie, dus hij heeft een welverdiende vakantie en komt pas later in juli. Ziyech zal eerder aansluiten, maar we moeten wachten op quarantaine-nieuws voor we daar duidelijkheid over kunnen geven."

Zeker is dus dat Ziyech inmiddels onderweg is naar Londen. Hij reist samen met zijn beste vrienden en zaakwaarnemer Mustapha Nakhli in een privéjet. Jercely Cabral, broer van Jerson Cabral, plaatste een foto op Instagram.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hakim Ziyech is, met zijn vrienden als mede-passagiers, naar Londen gevlogen. Hakim, heel veel succes bij Chelsea ūüôŹūüŹĽ! #ajax #chelsea #transfer

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws