Mourinho gaat Tottenham-documentaire niet kijken: 'Ik vind het niet leuk'

Mourinho gaat Tottenham-documentaire niet kijken: 'Ik vind het niet leuk'

11-07-2020 10:16
15

Tottenham Hotspur en Amazon zijn bezig met een documentaire, maar José Mourinho zal hem niet gaan kijken. De documentaire gaat over het hectische seizoen 2019/2020, waarin Mourinho het in november overnam van de ontslagen Mauricio Pochettino.

Amazon had onbepertkt toegang tot het trainingscomplex van Tottenham en kon werkelijk alles vastleggen. Mourinho probeert de camera's te negeren en geeft toe zich soms te ergeren aan het feit dat er gefilmd werd. "Ik probeer ze te vergeten. Als je me vraagt of ik het leuk vind, dan zeg ik nee. Ik hou er niet van om in Big Brother te zitten. Ik probeer ze te vergeten en denk dat dat me aardig lukt."

"Ik heb geen idee wat erin staat. Of ik me zorgen maak? Nee, dat niet. Niets is nep, alles is echt. Het moet voor hen geweldig zijn, want zij zien 24 uur per dag wat er binnen een voetbalclub gebeurt. Ze hebben toegang tot alles. Niemand heeft geacteerd."

Mourinho gaat de documentaire niet bekijken. "Dat wil ik niet. Ook omdat ik als enige beter weet wat hier gebeurt, maar het zal heel interessant zijn voor de liefhebbers van voetbal.

No Poll