'Conte vraagt Inter-leiding om toptransfer en wil oude bekende van Chelsea halen'

'Conte vraagt Inter-leiding om toptransfer en wil oude bekende van Chelsea halen'

Gepubliceerd: zondag 12 juli 2020 om 11:55zo 12-07-2020 om 11:55

Inter heeft de kans op de Italiaanse Scudetto verspeeld en dat kwam mede door de blessures waar de Nerazzurri mee te kampen kregen. Vooral op het middenveld is er versterking nodig en dus denkt trainer Antonio Conte aan een oude bekende: N'Golo Kanté.

Door de vele fysieke problemen op het middenveld zoekt Conte een speler van wereldklasse die hem juist op die posities uit de brand kan helpen. Volgens La Gazzetta dello Sport heeft hij dan ook geopperd om Kanté los te weken bij Chelsea. Conte was zelf als trainer werkzaam bij The Blues en had daar ook Kanté onder zijn hoede, met wie hij een goede band had. De Italiaanse trainer zou graag zien dat de Franse wereldkampioen het middenveld van Inter gaat regisseren.

Mede daardoor zetten de Nerazzurri in op een toptransfer en wil het de Franse middenvelder, die in 2016 furore maakte in het kampioenselftal van Leicester City, van Chelsea overnemen. Frank Lampard, die op dit moment eindverantwoordelijke is op Stamford Bridge, zou het namelijk niet zo erg vinden als Kanté vertrekt en een flinke smak geld oplevert. Hij wil volgens de Gazzetta liever een andere speelstijl hanteren waarbij hij Kanté niet nodig heeft.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws