Arda-soap in 2. Bundesliga: 'Ik antwoordde alleen dat we het niet kunnen betalen'

Arda-soap in 2. Bundesliga: 'Ik antwoordde alleen dat we het niet kunnen betalen'

Gepubliceerd: zondag 12 juli 2020 om 13:13zo 12-07-2020 om 13:13

Arda Turan kan binnenkort zo maar een bijzondere transfer gaan maken. De Turkse middenvelder annex aanvaller, die tussen 2011 en 2015 furore maakte bij Atlético Madrid en daarna ondersneeuwde bij Barcelona, kan naar Hannover 96.

Hannover is momenteel actief op het tweede niveau in Duitsland, maar dat weerhoudt ze er niet van om een lijntje uit te gooien naar de 33-jarige Turk. "Als het financieel mogelijk is, willen we Arda Turan graag in onze gelederen zien", zei trainer Kenan Kocak tegenover Turkse media. De 100-voudig international speelde in december 2019 zijn laatste wedstrijd voor Istanbul Basaksehir.

Die club huurde hem van Barcelona, dat hem in 2015 overnam van Atlético Madrid. Omdat het contract van Arda bij de Blaugranas op 1 juli afliep is hij nu vrij man en zou hij kunnen tekenen voor Hannover. Het is nog niet duidelijk of de Turk te porren is voor een dienstverband in Duitsland.

De trainer van Hannover, die in Turkije nog liet weten dat ze Arda graag wilden binnenhalen, uitte zich tegenover Bild in voorzichtiger termen. "Het is nog geen issue. Er werd mij naar hem gevraagd en ik antwoordde alleen dat we het niet kunnen betalen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws