'Milan is nog niet van huidige trainer af, maar onderhandelt wel al met opvolger'

'Milan is nog niet van huidige trainer af, maar onderhandelt wel al met opvolger'

Gepubliceerd: zondag 12 juli 2020 om 19:38zo 12-07-2020 om 19:38

Ralf Rangnick beraadt zich volgens Bild momenteel over een voorstel van AC Milan om daar trainer te worden. De Rossoneri willen de Duitser voor drie jaar aanstellen en hebben die plannen al in werking gezet terwijl de huidige trainer, Stefano Pioli, nog in het zadel zit.

Het seizoen van Milan dreigt als een nachtkaars uit te gaan. De gevallen topclub staat zevende, lijkt op dit moment overal naast te gaan grijpen en wil volgend seizoen met een schone lei beginnen. Bild schrijft dat dat moet gaan gebeuren met Ralf Rangnick aan het roer. De Duitse oefenmeester, die de afgelopen jaren in het netwerk van Red Bull actief was en een jaartje de scepter zwaaide bij RB Leipzig, heeft een driejarig voorstel in beraad.

Dat is bijzonder, aangezien Stefano Pioli nog steeds onder contract staat bij AC Milan. De oefenmeester beleeft een teleurstellend seizoen met de Rossoneri en lijkt dus al zeker te weten dat hij na dit seizoen niet meer voor de groep zal staan in San Siro. Zijn contract, dat tot medio 2021 loopt, gaat Pioli naar alle waarschijnlijkheid niet uitdienen.

Rangnick moet nog even over het voorstel nadenken, maar volgens Bild zal hij snel met een beslissing komen. Ook Mark van Bommel was nog even in de race om het trainerschap bij Milan, maar de Italianen kiezen toch voor de ervaren Duitser.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Serie A AC Milan

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws