'Ik heb me weer in de kijker van Oranje gespeeld, maar wat koop ik daarvoor?'

'Ik heb me weer in de kijker van Oranje gespeeld, maar wat koop ik daarvoor?'

Gepubliceerd: maandag 13 juli 2020 om 07:00ma 13-07-2020 om 07:00

Laatste update: maandag 13 juli 2020 om 07:36ma 13-07-2020 om 07:36

Het kondigde zich al weken aan en zaterdag werd het een feit: Norwich City degradeert na één seizoen uit de Premier League. Tim Krul (32) treurt om de deceptie.

Krul stelt in gesprek met De Telegraaf dat hekkensluiter Norwich in bepaalde wedstrijden heeft bewezen het Premier League-niveau aan te kunnen. "Maar na de coronabreak hebben we gefaald", stelt de doelman onomwonden. Nu is degradatie een feit. "Balen, omdat de Premier League dé competitie is waarin ik mijn kunsten wil vertonen."

"Dit seizoen smaakt naar zó veel meer. Maar ik vind het ook erg voor de clubleiding en onze hondstrouwe fans, die vorig seizoen zo’n belangrijke rol hebben gespeeld in de promotie. Zeker de laatste weken voelt het alsof we ze in de steek hebben gelaten."

De kansloze nederlaag tegen West Ham United (4-0) was de nagel aan de doodskist van Norwich. Zelf kan Krul terugkijken op een uitstekend seizoen. "Ik ben trots dat ik me na mijn blessure weer in de kijker van het Nederlands elftal heb gespeeld en kan terugkijken op een prima jaar. Maar wat koop ik daarvoor? Degraderen doe je met z’n allen. Nee, dan kun je geen voldoening halen uit je eigen optredens. Althans, op dit moment interesseren die me nog helemaal niks."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws