Sneijder verkiest Ibiza boven bezoek aan Utrecht: 'De teleurstelling overheerst'

Sneijder verkiest Ibiza boven bezoek aan Utrecht: 'De teleurstelling overheerst'

Gepubliceerd: maandag 13 juli 2020 om 08:08ma 13-07-2020 om 08:08

Wesley Sneijder heeft geen goede sier gemaakt in 'zijn' Utrecht. Hij kwam afgelopen weekend tóch niet naar boekhandel Broese om zijn eigen biografie te signeren.

Sneijder zou zondag tussen 16.00 en 17.00 uur de door Kees Jansma geschreven biografie signeren. Geïnteresseerden moesten zich van tevoren aanmelden. Sneijder kwam echter niet opdagen. Hij verblijft op Ibiza en kon niet op tijd terug zijn voor het zetten van handtekeningen.

"Je weet dat dit kan gebeuren bij celebrities als Sneijder maar de teleurstelling overheerst toch wel, omdat de sessie al zo dichtbij was", reageert Erik van Doorn van boekhandel Broese in het Algemeen Dagblad. "Vooral plaatsvervangend ben ik teleurgesteld, voor alle mensen die zich hadden aangemeld om langs te komen."

Sneijder meldde zich zaterdag om 17.00 uur af. Sindsdien is Van Doorn druk met het bereiken van alle mensen die zich hadden aangemeld. "Geluk is dat we in onze winkel in Zeist nog dertig al gesigneerde exemplaren van het boek hebben liggen, die haal ik nu op voor aanmelders die we niet op tijd kunnen bereiken."

De laatste tijd wordt er veel gespeculeerd over de mogelijke komst van Sneijder naar FC Utrecht. De recordinternational zou na een campagne van de supporters serieus nadenken over een comeback als speler in zijn geboortestad.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te gek! Wesley Sneijder signeert zondag 12 juli van 16 tot 17 uur bij Broese zijn biografie ‘Sneijder’ geschreven door Kees Jansma! https://www.libris.nl/broese/agenda/wesley-sneijder-signeert-sneijder/

Een bericht gedeeld door Broese (@broese_utrecht) op

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws