'Ziekenhuisbezoek en hechtingen voor Muriel na val met hoofd op zwembadrand'

'Ziekenhuisbezoek en hechtingen voor Muriel na val met hoofd op zwembadrand'

Gepubliceerd: dinsdag 14 juli 2020 om 14:13di 14-07-2020 om 14:13

Laatste update: dinsdag 14 juli 2020 om 14:17di 14-07-2020 om 14:17

Luis Muriel, spits van Atalanta, is maandag met zijn hoofd op de rand van een zwembad gevallen. De Colombiaan is naar het ziekenhuis gegaan en moest daar gehecht worden, maar verdere schade is er vooralsnog niet.

Italiaanse media schrijven over het ongeluk van Muriel, die samengekomen was met een aantal teamgenoten. De 29-jarige spits gleed uit en viel vervolgens met zijn hoofd op de rand van een zwembad, waarna hij direct naar het ziekenhuis is gegaan. Daar is hij getest, maar er zou geen blijvende schade zijn geconstateerd.

Wel moest een diepe snee in het hoofd van Muriel gehecht worden, waarop hij te horen kreeg dat hij dinsdagavond niet mee kan spelen wanneer Atalanta het in eigen huis opneemt tegen Brescia. Komend weekend, als La Dea een uitwedstrijd speelt bij Hellas Verona, is de Colombiaanse goaltjesdief waarschijnlijk wel weer van de partij. De club heeft bevestigd dat Muriel morgen weer zal meetrainen na een 'thuisongeluk'.

Tot dusver kwam de Colombiaan tot zeventien doelpunten dit seizoen voor de club uit Bergamo, maar het ontbreken van Muriel is geen ramp voor Atalanta-trainer Gian Piero Gasperini. Hij kan ook een beroep kan doen op Duván Zapata en daarnaast kan ook middenvelder Mario Pasalic in de punt van de aanval uit de voeten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws