Ajax in voorbereiding naar Oostenrijk: eerste tegenstander oefenwedstrijd bekend

Ajax in voorbereiding naar Oostenrijk: eerste tegenstander oefenwedstrijd bekend

Gepubliceerd: dinsdag 14 juli 2020 om 16:57di 14-07-2020 om 16:57

Laatste update: woensdag 15 juli 2020 om 15:02wo 15-07-2020 om 15:02

Ajax gaat in de voorbereiding op volgend seizoen op trainingskamp in Oostenrijk. De club uit Amsterdam gaat daar twee oefenduels spelen: zo is al bekend dat Red Bull Salzburg op zaterdag 22 augustus de tegenstander is.

Dat maakt Voetbal International bekend. Ajax verblijft van 15 tot en met 22 augustus in Bramberg am Wildkogel om zich voor te bereiden op het nieuwe Eredivisie-seizoen. De week wordt afgesloten tegen Salzburg, de huidige kampioen van Oostenrijk.

Het is de bedoeling dat Ajax die week op dinsdag nog een oefenwedstrijd speelt, maar de tegenstander voor die wedstrijd is nog niet bekend. Een mogelijk knelpunt voor de Amsterdamse club is de Youth League, die in die periode ook uitgevoetbald gaat worden. Ajax O19 speelt nog mee in dat toernooi en speelt in de kwartfinale tegen FC Midtjylland O19. Op 8 augustus oefent de Amsterdamse formatie tegen RKC Waalwijk, op 13 augustus is FC Utrecht de tegenstander.

Update: Ajax gaat van 15 tot en met 22 augustus op trainingskamp in Bramberg am Wildkogel, zo bevestigt de club woensdagmiddag. In Oostenrijk oefent de ploeg van trainer Erik ten Hag twee keer: op dinsdag 18 augustus wordt een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen een nog nader te bepalen tegenstander. Vier dagen later treft Ajax Red Bull Salzburg. Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn alle trainingen in Oostenrijk niet toegankelijk voor publiek.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws