'Thiago forceert breuk met Bayern München en zet luxueuze villa te koop'

'Thiago forceert breuk met Bayern München en zet luxueuze villa te koop'

Gepubliceerd: woensdag 15 juli 2020 om 08:16wo 15-07-2020 om 08:16

Bij Bayern München zijn ze totaal niet blij met Thiago. De 29-jarige middenvelder heeft een goed voorstel van de Beierse club van tafel geveegd en doet er nu alles aan om een transfer te forceren.

Volgens BILD staat de luxueuze villa van de Spanjaard in München inmiddels al te koop. Thiago en Bayern onderhandelden maandenlang over een nieuw contract. Aanvankelijk verliepen de gesprekken stroef: de middenvelder wilde een vierjarig contract, maar Bayern bood hem een driejarige verbintenis met een optie op een vierde seizoen. Uiteindelijk ging de club overstag en deed het een vierjarig voorstel, maar bij de contractondertekening weigerde de speler plots zijn handtekening te zetten.

Thiago zou inmiddels zijn zinnen hebben gezet op een transfer naar Liverpool, maar The Reds hebben zich nog niet gemeld in München. Dat brengt Bayern in een lastig parket. Het huidige contract van Thiago loopt volgend jaar zomer af, waardoor de club hem nu moet verkopen. Liverpool zou een bod van twintig miljoen euro voorbereiden, maar Bayern München verlangt minstens het dubbele voor de Spaanse middenvelder. De Duitse club wil snel duidelijkheid, omdat het geen andere zaken op de transfermarkt kan doen zolang de Thiago-inkomsten niet binnen zijn.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws