Heerenveen-directeur sluit terugkeer publiekslieveling uit: 'Had zwak voor hem'

Heerenveen-directeur sluit terugkeer publiekslieveling uit: 'Had zwak voor hem'

Gepubliceerd: woensdag 15 juli 2020 om 18:05wo 15-07-2020 om 18:05

De fans van sc Heerenveen hoeven niet te hopen op een terugkeer van Henk Veerman. Volgens algemeen directeur Cees Roozemond is de 29-jarige spits onhaalbaar voor de Friezen.

Veerman ligt nog tot volgend jaar zomer vast bij FC St. Pauli en werd onlangs al in verband gebracht met een transfer naar Austria Wien. Heerenveen zal zich niet voor hem melden.

"Ik had vroeger altijd wel een zwak voor Henk. Ik genoot altijd wel van dat 'Alle ballen op Henkie!'", vertelt Roozemond in de Sportcast van Omrop Fryslân. "Ik heb hem wel eens op een training gezien en hij had altijd het imago dat hij weinig techniek had en veel doorzettingsvermogen. Nou, ik heb hem toch een paar keer een bal achter zijn standbeen vandaan zien halen, van: hóe doet hij het?"

"Het is voor mij een jongen met echt ook een zeer mooie techniek, een geweldige voetballer, een jongen van Heerenveen", vervolgt Roozemond. "Ik zou hem zo willen halen, maar ook hij is in een categorie spelers terecht gekomen die bijna niet meer haalbaar is voor Heerenveen. Qua salaris maar ook qua aanschaf van zo'n jongen."

"Ik heb geen concrete informatie, begrijp me niet verkeerd, maar die jongen doet het dermate goed in een land als Duitsland, dat zijn prijskaartje ook omhoog gaat. Dat is logisch", besluit de algemeen directeur van de Friezen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws