'PSV ziet Tottenham doorpakken voor 'Het Monster' met bod van twaalf miljoen'

'PSV ziet Tottenham doorpakken voor 'Het Monster' met bod van twaalf miljoen'

Gepubliceerd: woensdag 15 juli 2020 om 18:34wo 15-07-2020 om 18:34

Tottenham Hotspur pakt door voor Min-Jae Kim, die ook in beeld was bij PSV. De Premier League-topclub heeft een bod uitgebracht van twaalf miljoen euro op de 23-jarige verdediger uit Zuid-Korea, zo meldt omroep KBS in het Aziatische land.

Kim werd vorige maand door The Guardian en het Algemeen Dagblad in verband gebracht met PSV. Al snel bleek dat geen haalbare kaart voor de Eindhovenaren, hoewel hij bij Beijing Guoan samenwerkte met trainer Roger Schmidt. De Chinese club zit hoog in de boom en bovendien heeft de 1.90 meter lange mandekker, die ook wel 'Het Monster' wordt genoemd, zijn zinnen gezet op een transfer naar Engeland.

Dat is koren op de molen van Tottenham, dat nu een bod van twaalf miljoen heeft neergelegd in China. Beijing Guoan houdt vooralsnog vast aan de vraagprijs van zeventien miljoen, maar beide clubs zijn optimistisch dat een akkoord bereikt kan worden, zo schrijft KBS.

Ook Everton, Southampton, RB Leipzig, SS Lazio en FC Porto zouden interesse hebben in Kim. De dertigvoudig international begon zijn carrière bij Jeonbuk Hyundai Motors, waarmee hij in 2017 en 2018 kampioen van Zuid-Korea werd. Anderhalf jaar geleden kocht Beijing Guoan hem voor vijf miljoen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws