Update: 'PSV lijkt mis te grijpen: 'Het Monster' wil naar Premier League'

Update: 'PSV lijkt mis te grijpen: 'Het Monster' wil naar Premier League'

Gepubliceerd: vrijdag 19 juni 2020 om 16:37vr 19-06-2020 om 16:37

PSV heeft het oog laten vallen op een boomlange verdediger uit Zuid-Korea. Dat meldt The Guardian. Min-Jae Kim, speler van Beijing Guoan, kan ook rekenen op belangstelling uit Engeland, Duitsland, Italië en Portugal.

Kim is een 23-jarige verdediger, die wordt gezien als één van de coming men in het Aziatische voetbal. Door zijn postuur (1,90 meter) wordt hij ook wel 'Het Monster' genoemd. Kim is dertigvoudig international van Zuid-Korea. Hij speelde bij Beijing Guoan onder de nieuwe trainer Roger Schmidt.

Naast PSV houden Everton, Southampton, RB Leipzig, SS Lazio en FC Porto hem in de gaten. Volgens The Guardian gaat het bij het Everton van directeur Marcel Brands in elk geval om 'firm interest'. Beijing Guoan heeft de vraagprijs bepaald op vijftien miljoen euro.

Kim zou het liefst aan de slag gaan in de Premier League. Eerder deed Watford een vergeefse poging. Kim begon zijn carrière bij Jeonbuk Hyundai Motors, waarmee hij in 2017 en 2018 kampioen van Zuid-Korea werd. Anderhalf jaar geleden kocht Beijing Guoan hem voor vijf miljoen euro.

Update: Ook het Algemeen Dagblad maakt melding van interesse van PSV in Min-Jae Kim, ook wel 'Het Monster' genoemd. 'Maar zijn management wil met deze 23-jarige naar de Premier League. Daar zijn opties, maar op transfermarkt nog stilte nu.'

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws