Schrik voor El Ghazi: 'Ongelooflijk, ik kreeg een vloekend bericht van m'n vader'

Schrik voor El Ghazi: 'Ongelooflijk, ik kreeg een vloekend bericht van m'n vader'

Gepubliceerd: donderdag 16 juli 2020 om 09:58do 16-07-2020 om 09:58

Het zijn spannende tijden voor Anwar El Ghazi. Met Aston Villa voert hij een felle strijd tegen degradatie. De stunt van concurrent Bournemouth tegen Leicester City (4-1) kwam dan ook slecht uit.

Norwich City is als hekkensluiter klaar, maar de laatste twee degradatieplekken moeten nog worden ingevuld. Aston Villa staat er als nummer 19 het slechtst voor met 31 punten, maar het gat met de veilige zone is met nog drie wedstrijden te gaan vier punten. Op de achttiende plek staat Bournemouth, dat woensdagavond verloor van Manchester City, maar afgelopen weekend stuntte tegen Leicester City.

"De moed zakte in mijn schoenen toen ik de uitslag van die wedstrijd hoorde", reageert El Ghazi bij Sky Sports. "Ik keek de wedstrijd niet, omdat we in het hotel zaten. Ik kreeg een bericht van mijn vader en hij was aan het vloeken hoe ongelooflijk voetbal is. Leicester dat met 4-1 verliest van Bournemouth... Ik zei meteen: ben je serieus? Het is crazy, voetbal is crazy. Het blijft zwaar tot de laatste wedstrijd."

Aston Villa moest na de Premier League-herstart tot afgelopen zondag (2-0 tegen Crystal Palace) wachten op een zege. El Ghazi: "Nu kijken we naar Everton. Nog drie finales te gaan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws