Van Aanholt krijgt zuurstof toegediend: 'Het gaat hem lang aan de kant houden'

Van Aanholt krijgt zuurstof toegediend: 'Het gaat hem lang aan de kant houden'

Gepubliceerd: vrijdag 17 juli 2020 om 07:45vr 17-07-2020 om 07:45

Laatste update: vrijdag 17 juli 2020 om 07:47vr 17-07-2020 om 07:47

Het ziet er slecht uit voor Patrick van Aanholt. De linksback van Crystal Palace mist niet alleen de ontknoping van het Premier League-seizoen, maar is mogelijk ook niet inzetbaar bij de start van het nieuwe voetbaljaar.

Van Aanholt kwam donderdagavond in de thuiswedstrijd tegen Manchester United (0-2) ongelukkig terecht. Daarbij raakte zijn schouder uit de kom. Van Aanholt werd minutenlang behandeld op het veld en kreeg zelfs zuurstof toegediend. Hij verliet het veld per brancard.

"Het is een heel vervelende blessure, die hem een lange periode aan de kant gaat houden", verklaart manager Roy Hodgson in de Engelse pers. "Ik denk dat Patrick geopereerd moet worden en dat is slecht nieuws voor ons. Hij is een betrouwbare verdediger, hij heeft een goed seizoen waarin hij amper wedstrijden miste. Nu moeten we het komende seizoen mogelijk zonder hem starten."

Van Aanholt (29) liet donderdagavond via Twitter weten dat het naar omstandigheden goed met hem gaat. 'Ik ben een beetje zweverig door dat gas, maar ik ben in orde.'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws