Luijckx staat voor terugkeer in Nederland: 'Zie ik mezelf zeker voor spelen'

Luijckx staat voor terugkeer in Nederland: 'Zie ik mezelf zeker voor spelen'

17-07-2020 13:38
29

Kees Luijckx staat voor een terugkeer op de Nederlandse velden. Roda JC is in gesprek met de 34-jarige verdediger, weet Voetbal International.

Luijckx en Roda JC zouden dicht bij een akkoord zijn, al is de speler zelf nog voorzichtig. "Er zijn contacten met een paar clubs in Nederland, er is nog niks zeker", zegt Luijckx tegen VI. De verdediger is transfervrij, nadat hij het afgelopen halfjaar voor de Deense degradant Silkeborg IF speelde. In Nederland kwam hij uit voor AZ, Excelsior, ADO Den Haag, NAC Breda en Roda JC.

Luijckx verliet Nederland in 2014, nadat Roda JC voor de eerste keer in de clubgeschiedenis was gedegradeerd. "Dat is geen leuke herinnering, maar die is niet allesbepalend. Roda is zeker nog een club waarvoor ik mezelf wel zie spelen. Of het zover komt, is afwachten." De Keuken Kampioen Divisie schrikt Luijckx in elk geval niet af. "De kans is sowieso groot dat ik in die competitie verder ga."

Roda JC versterkte zich deze zomer al met Thijmen Goppel (ADO Den Haag), Xander Lambrix (KRC Genk) en Stefano Marzo (Lokeren). Jurgen Streppel en Jeffrey van As werden benoemd tot respectievelijk trainer en technisch directeur.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie