PSV verlengt contract talentvolle verdediger: 'Hopelijk aansluiten bij PSV 1'

PSV verlengt contract talentvolle verdediger: 'Hopelijk aansluiten bij PSV 1'

17-07-2020 17:05 Laatste update: 17:12
Eredivisie 40 Reacties

Het hing al even in de lucht, maar Tijn Daverveld heeft zijn contract bij PSV verlengd. De twintigjarige verdediger ligt nu tot medio 2022 vast in Eindhoven.

Dat meldt PSV via offciële kanalen. Daverveld is een vaste waarde bij Jong PSV en heeft al de nodige minuten gemaakt in de Keuken Kampioen Divisie. "Het is voor mij belangrijk dat ik aankomend seizoen mijn wedstrijden ga spelen bij Jong PSV. Hopelijk kan ik aansluiten bij het eerste elftal. Ik zal mijn wedstrijden voornamelijk als centrale verdediger gaan spelen", laat Daverveld in een eerste reactie weten.

Daverveld speelt al sinds het seizoen 2008-2009 bij PSV en doorliep alle jeugdelftallen van de club. Hij kwam daarnaast ook al uit in de UEFA Youth League. In 2019 maakte Daverveld zijn debuut in het betaalde voetbal: tegen Jong Ajax (2-2) speelde hij de hele wedstrijd mee. Tijdens deze wedstrijd maakte hij ook meteen een doelpunt.

In januari van dit jaar mocht Daverveld voor het eerst aansluiten bij de eerste selectie van PSV. De verdediger mocht mee op trainingskamp naar Qatar en maakte zijn officieuze debuut in de oefenwedstrijd tegen Club Brugge.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s