Ihattaren: 'Tenzij De Jong iets anders denkt te moeten doen, sta ik hier'

Ihattaren: 'Tenzij De Jong iets anders denkt te moeten doen, sta ik hier'

21-07-2020 06:57
140

De kans is niet groot dat Mohamed Ihattaren volgend seizoen in een ander shirt dan dat van PSV speelt. De middenvelder vertelde eerder al sowieso in Eindhoven te blijven, maar sluit een vertrek toch niet helemaal uit.

Ihattaren komt bij steeds meer Europese topclubs op de radar, maar is duidelijk. PSV wil het contract van de achttienjarige middenvelder dan ook graag verlengen. Dat laat Ihattaren over aan zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. "Wat komt, dat komt", vertelt de middenvelder in gesprek met De Telegraaf. "En als het iets moois is, luister ik er zeker naar, maar het liefst wil ik nog een jaar bij PSV blijven."

Wedden

Meer odds

Toch verwacht Ihattaren niet dat hij al deze zomer vertrekt uit Eindhoven. Het lijkt hem voor zijn ontwikkeling beter om nog een jaar in Nederland te blijven. "Ik wil kampioen worden met PSV, dat is mijn ultieme doel. Of jullie me daar aan kunnen houden en ik hier na 5 oktober (de huidige transferdeadline, red.) nog steeds sta? Tenzij John de Jong (technisch manager PSV, red.) denkt iets anders te moeten doen en iets accepteert, sta ik hier", sluit Ihattaren af.