Ihattaren blijft 'sowieso': 'Kampioen worden met PSV, dat is mijn ultieme droom'

Ihattaren blijft 'sowieso': 'Kampioen worden met PSV, dat is mijn ultieme droom'

20-07-2020 14:02 Laatste update: 14:06
125

Mohamed Ihattaren heeft geen transferplannen deze zomer. Het liefst blijft de achttienjarige Utrechter nog een seizoen in Eindhoven, omdat hij naar eigen zeggen 'nog niks heeft laten zien'.

Ihattaren stond maandagmiddag na de eerste training van PSV de pers te woord. Gevraagd naar zijn toekomst, was de aanvallende middenvelder duidelijk. "Ik blijf sowieso nog een jaar bij PSV", liet hij weten aan FOX Sports. "Ik heb hier nog niks laten zien, dus ik wil sowieso nog een jaar goed presteren. En dán kijken."

Over zijn debuutseizoen in de Eindhovense hoofdmacht was Ihattaren niet ontevreden. "Ik kan meer, ik wil meer. Dat moet er eerst uitkomen en dan moet het goedkomen, toch? Het was gewoon een kort seizoen. Ik heb veel gespeeld, maar kan er altijd meer uithalen. Voor mijn gevoel heb ik nog één vol seizoen nodig bij PSV om mezelf te laten zien."

Ihattaren laat zijn zakelijke belangen sinds kort behartigen door Mino Raiola. Regelmatig wordt hij gelinkt aan de Europese elite. "Ik krijg alles mee", zei hij tegen Voetbal International, "maar ik laat alles aan Mino over. Wat komt, dat komt. Als er iets moois komt, luister ik daar zeker naar. Maar het liefst wil ik nog een jaar bij PSV blijven. Kampioen worden met PSV, dat is mijn ultieme droom."