Heracles dichtbij komst 'Dessers-opvolger': 'Over twee, drie dagen handtekening'

Heracles dichtbij komst 'Dessers-opvolger': 'Over twee, drie dagen handtekening'

21-07-2020 07:40
17

Heracles Almelo heeft goede hoop de vervanger van Cyriel Dessers binnen een paar dagen te kunnen presenteren. Trainer Frank Wormuth geeft aan dat de club goed contact heeft met een spits, maar handtekeningen zijn er nog niet gezet.

Naar verluidt heeft Wormuth het over FC Admira Wacker-spits Sinan Bakis, die al langere tijd aan Heracles gelinkt wordt. "We hebben goed contact met een spits, maar nog geen contract", geeft Wormuth aan voor de camera van FOX Sports. "In de komende twee of drie dagen hebben we - hoop ik - een handtekening."

Wedden

Meer odds

Niet alleen de spitspositie moet nog versterkt worden, ook voor andere posities zoekt technisch directeur Tim Gilissen nog versterking. "Waar we nu nog naar kijken, naar zoeken en ook over praten is met name over de centrale verdediging. Je weet dat we onze spits verkocht hebben, dus daar zijn we druk bezig. Ook op het middenveld zijn we een aantal jongens kwijtgeraakt, dus ook daar kijken we naar. De toekomst gaat leren hoe snel dingen ingevuld gaan worden", sluit Gilissen af.