'Werner en Ziyech duwen groot Chelsea-talent naar uitgang: op zoek naar transfer'

'Werner en Ziyech duwen groot Chelsea-talent naar uitgang: op zoek naar transfer'

Gepubliceerd: dinsdag 21 juli 2020 om 14:58di 21-07-2020 om 14:58

Callum Hudson-Odoi overweegt Chelsea komende zomer verlaten. Het talent is gefrustreerd over het gebrek aan speelkansen in Londen en met de komst van veel nieuwe aanvallers wordt zijn situatie volgend seizoen nog uitzichtlozer.

Hudson-Odoi heeft sinds de herstart van de Premier League na de coronastop slechts 48 speelminuten gekregen van manager Frank Lampard in alle competities. De negentienjarige aanvaller, die 140.000 euro per week verdient in Londen, wordt gezien als het grootste talent uit de Chelsea-academie. Zijn laatste contract kreeg hij overigens aangeboden nadat hij een transferverzoek indiende om de stap naar Bayern München te maken.

Nu is Hudson-Odoi volgens The Independent alsnog op zoek naar de uitgang, hoewel hij deze keer niet een transfer wil forceren. De aanvaller staat echter wel open voor een nieuwe club en kan rekenen op de interesse van enkele teams. Chelsea heeft volgend seizoen in de aanval de beschikking over Timo Werner en Hakim Ziyech en lijkt ook Kai Havertz weg te plukken bij Bayer Leverkusen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws