The Guardian: Chelsea gaat tóch voor Tagliafico, droomkandidaat blijkt te duur

The Guardian: Chelsea gaat tóch voor Tagliafico, droomkandidaat blijkt te duur

21-07-2020 08:11
84

Chelsea heeft zijn zinnen alsnog gezet op Ajax-back Nicolás Tagliafico. Ben Chilwell was de droomkandidaat van Chelsea-manager Frank Lampard, maar de Leicester City-back is te duur voor The Blues.

Tagliafico is een beduidend goedkopere optie en mag voor een bedrag van rond de 25 miljoen euro vertrekken uit Amsterdam. The Guardian geeft aan dat Tagliafico hierdoor weer bovenaan het lijstje staat in Londen. Tagliafico zelf wil graag een stap hogerop maken en mag van de clubleiding van Ajax dus voor een schappelijke prijs vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA.

Op Stamford Bridge moet de Argentijn de vervanger worden van Marcos Alonso, die door Lampard wordt gezien als een stand-in voor Tagliafico mocht het daadwerkelijk tot een transfer komen. Alonso had het tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Ajax moeilijk met zijn huidige teamgenoot Hakim Ziyech en zorgt volgens Lampard voor te veel defensieve onzekerheid. De Spanjaard werd in de rust gewisseld en het duurde twee maanden voordat hij een nieuwe kans kreeg in het eerste elftal.

Naar verluidt zijn ook Atlético Madrid en Manchester City geïnteresseerd in Tagliafico.